tiistai 7. syyskuuta 2010

Vinkkejä sinkuille :)Minkä värisissä vaatteissa naisen kannattaa lähteä baariin ?


Lähtöoletus: Ruskea vetää puoleensa äitihahmoa etsivää, valkoinen taas viattoman ja puhtaan perässä juoksijaa. Ruskea oli selvä vetonaula. Naisen mielestä miehet suhtautuivat häneen ruskeassa paidassa paljon punaista luontevammin. "Ruskea oli selvästi lähestyttävä väri, miehet uskalsivat katsoa päin, ja heidän oli helpompi ottaa kontaktia." Ruskeaa oli Naisen mielestä selvästi "tositarkoituksella"-väri. "Tästä lähtien pukeudun kokoruskeaan hiuksista varpaisiin, ruskeat piilolinssitkin vielä, vaikka se ei todellakaan ole lempivärini", Nainen nauraa. Valkoinen taas... Kuvittelin näyttäväni puhtaalta ja viattomalta, ja yritin jopa olla sotkematta paitaani. Silti baaritiskillä sain juttuseurakseni miehen, joka tunsi tasan kahdenvärisiä naisia: ruskeita ja valkoisia. Ruskeat olivat niitä mukavia ja luotettavia naapurintyttöjä, valkoiset taas ylimielisiä syöjättäriä, joihin ei voi luottaa. Mies arvasi, että pakenen paikalta kuin tuhkimo, valkoiset naisethan ovat epäluotettavia.


4 kommenttia:

 1. Mitähän analyytikko sanoisi mustasta...pukeudun mustaan kunnes löydän jotain tummempaa ...lausahti joku kunnon gootti...
  Tuo on juhlava koru , joka sopii monen asun kanssa.

  VastaaPoista
 2. Juuri laitoin blogiini ruskeita korviksia näytille :D Loistavaa! Mutta on se syöjätär tai valkoinen viaton, korusi on kaunis. Joko enetillen tulevia kylmiä säitä tai muistellen vaaleita ja simpukoiden koristamia hiekkarantoja. Kiva teksti ja korusi on mielenkiintoisen moniulotteinen. Tykkään!

  VastaaPoista
 3. Moi. Sinulle on jotakin minun blogissa. Käy kurkimassa mitä. http://vicky-koralli.blogspot.com. T:) Koralli

  VastaaPoista
 4. This is my first time i visit here. I found so many entertaining stuff in your blog, especially its discussion. From the tons of comments on your articles, I guess I am not the only one having all the leisure here! Keep up the good work.


  Round Aquamarine Beads

  VastaaPoista